آبی‌ها فسخ نمی‌کنند دروژدک بازیکن جدید تراکتور کیست؟ + هایلایت گل‌ها رئال مادرید، پر درآمدترین باشگاه ورزشی دنیا مربی تیم ملی تکواندو بانوان کشورمان، لژیونر شد عبادی پور در تیم منتخب هفته لیگ والیبال لهستان دروژدک رسماً تراکتوری شد + عکس برنامه هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال فصل ۰۴-۱۴۰۳ | جدال سرخ‌های پایتخت و تبریز در آزادی انتقال قرضی سامان فلاح به ملوان رونمایی سیتیزن‌ها از صلاح جدید محرومیت ۲ ساله در انتظار پرتابگر ایرانی انتقاد وزیر نفت از هزینه‌‌کرد هلدینگ خلیج فارس برای استقلال گره در داستان بلانکو و استقلال محرومان هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند درباره اوضاع نابسامان سرخابی‌ها | دست‌پخت مدیریت برد شیرین فرش آرا در مشهد | سوسوی امید محرومیت ۵ ماهه و جریمه ۵ میلیاردی برای ساکت الهامی رقابت ۱۲۰۰ طلبه ورزشکار در مشهد + فیلم از قله به قعر | چالش‌های صعود منچسترسیتی به مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان! نویدکیا گزینه نساجی شد تاریخ نگاری حضور تیم‌های مشهدی در مسابقات فوتبال باشگاهی کشور- قسمت شانزدهم/شماره ۱۹۳
سرخط خبرها

جام‌جهانی کشتی آزاد| نایب‌قهرمانی ایران در خانه آمریکا

  • کد خبر: ۱۳۹۴۷۴
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۶
جام‌جهانی کشتی آزاد| نایب‌قهرمانی ایران در خانه آمریکا
تیم ملی کشتی آزاد ایران به مقام نایب‌قهرمانی رقابت‌های جام جهانی در آمریکا دست یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، فینال جام جهانی کشتی آزاد از ساعت ۳:۳۰ بامداد امروز (۲۱ آذر) بین دو تیم ایران و آمریکا آغاز شد. تیم کشورمان پیش از این با غلبه بر ژاپن و منتخب جهان فینالیست شده بود و آمریکایی‌ها هم با شکست مغولستان و گرجستان به فینال رسیده بودند.
پیش از این مبارزه، تیم منتخب جهان با نتیجه ۸‌ـ‌۲ بر تیم گرجستان غلبه کرده عنوان سومی جام جهانی را به خود اختصاص داد.
بعد از شکست قابل پیش‌بینی نمایندگان دو وزن اول ایران مقابل حریفان آمریکایی، رحمان عموزاد بار دیگر دیاکومیهالیس را از پیش‌ِرو برداشت و درحالی که وضعیت تیم اعزامی ایران در اوزان بالا بهتر به‌نظر می‌رسید، اما امیرمحمد یزدانی، علیرضا کریمی و امیرحسین فیروزپور شکست‌های غیرمنتظره‌ای مقابل حریفان داشتند تا شرایط برای قهرمانی آمریکایی‌ها در خانه مهیا شود، این امر با وجود این بود که بالاخره در این مسابقه طلسم شکست‌ناپذیری جردن باروز توسط علی سوادکوهی شکسته شد.
تیم آمریکا در نهایت ۶‌ـ‌۴ از سد تیم کشورمان گذشت تا در خانه کاپ قهرمانی را از آن خود کند.
وزن ۵۷ کیلوگرم: در شرایطی که نه ایران و نه آمریکا هیچ کدام از نفرات اصلی خود استفاده نمی‌کردند، رضا مؤمنی با نتیجه ۶‌ـ‌۲ مغلوب زین ریچاردز آمریکایی شد. نفر اول آمریکا در سبک‌وزن توماس گیلمان است.
وزن ۶۱ کیلوگرم: ابراهیم الهی هرچند تلاش زیادی داشت که بتواند از حریف امتیاز بگیرد، اما ۱۰‌ـ‌صفر مغلوب ست گراس ملی‌پوش آمریکایی‌ها شد.
وزن ۶۵ کیلوگرم: فینال مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بلگراد در این وزن تکرار شد و رحمان عموزاد بار دیگر به مصاف یانی دیاکومیهالیس رفت. هرچند رحمان در صربستان امتیاز زیادی مقابل این حریف آمریکایی از دست داد، اما این بار درحالی که طلای جهانی را در کارنامه داشت، در وقت اول خیلی بابرنامه‌تر کشتی گرفت و با خاک کردن حریف ۲ امتیاز گرفت، اما در وقت دوم این میهالیس بود که از دو خاک پیاپی نتیجه کشتی را ۴‌ـ‌۲ به‌سود خود کرد. عموزاد با کنده‌کشی صاحب دو امتیاز دیگر شد تا نتیجه را ۴‌ـ ۴ به‌سود خود کند. در پی هجوم قهرمان جهان، عموزاد با خروج پای میهالیس از تشک، صاحب پنجمین امتیاز شده این کشتی را ۵‌ـ‌۴ به‌سود خود تمام کرد تا تیم کشورمان یکی از باخت‌های دو وزن قبلی را جبران کند.
وزن ۷۰ کیلوگرم: درحالی که به‌نظر می‌رسید امیرمحمد یزدانی بتواند این کشتی را با برد پشت‌سر بگذارد، اما الک پانتالئو در این مبارزه بهتر ظاهر شد و توانست با نتیجه ۴‌ـ ۳ یزدانی را شکست دهد. نایب‌قهرمان جهان در سال ۲۰۲۱ در مصاف قبلی با کشتی‌گیر تیم منتخب جهان عملکرد خیلی خوبی داشت و انتظار می‌رفت در فینال هم بتواند یک برد به دست آورد، اما این اتفاق نیفتاد. او درحالی که ۴‌ـ‌یک از حریف عقب افتاده بود، در ثانیه‌های پایانی موفق به اجرای خاک و بارانداز شد و ۵ ـ‌۴ پیش افتاد، اما درخواست چلنج از سوی آمریکایی‌ها نتیجه را ۴‌ـ ۳ کرد و امتیاز بارانداز به‌دلیل خروج سر امیرمحمد یزدانی از تشک، گرفته شد، به این ترتیب آمریکایی‌ها ۳‌ـ‌یک در این مسابقه پیش افتادند.
وزن ۷۴ کیلوگرم: محمدصادق فیروزپور ۲‌ـ‌یک جیسون نولف را شکست داد تا اختلاف را کمتر کند.
وزن ۷۹ کیلوگرم: با توجه به دو شکست قبلی محمد نخودی مقابل قهرمان آمریکایی در فینال مسابقات جهانی ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲، این فرصت به علی سوادکوهی داده شد که مقابل جردن باروز رکورددار کشتی آمریکا با ۱۰ مدال جهانی و المپیک و ۷ طلا، مردی که تا کنون مقابل هیچ حریف ایرانی شکست نخورده است، قرار بگیرد. درحالی که سوادکوهی در دو دقیقه اول خیلی خوب مقابل باروز مبارزه کرد، اما یک لحظه غفلت پایش را در اختیار حریف قرار داد و جردن ۴ امتیاز گرفت، اما در وقت دوم این سوادکوهی بود که با خاک کردن حریف دو امتیاز گرفت و پس از آن هم بار دیگر با یک خاک و بارانداز نتیجه را ۶‌ـ‌۴ به‌سود خود کرد. هرچند جردن باروز موفق شد نتیجه را مساوی کند، اما این سوادکوهی بود که برنده مسابقه شد.
وزن ۸۶ کیلوگرم: علیرضا کریمی در مبارزه‌ای انتقادآمیز ۵‌ـ‌۳ مغلوب زاهید والنسیا شد، در شرایطی که یک برد برای او کنار گذاشته شده بود. با این شکست، تیم آمریکا بار دیگر ۴‌ـ‌۳ پیش افتاد.
وزن ۹۲ کیلوگرم: امیرحسین فیروزپور که در مسابقه قبلی با منتخب جهان هم عملکردی انتقادآمیز داشت، ۸‌ـ‌۴ مغلوب ناتان جکسون شد تا قهرمانی آمریکایی‌ها تا حدود زیادی مسجل شود.
وزن ۹۷ کیلوگرم: کشتی‌ای که اتحادیه جهانی انتظارش را می‌کشید بالاخره اتفاق افتاد، به‌خلاف اینکه کادر فنی تیم ملی ایران نام‏ کامران قاسم‌پور را پیش از اعزام در ۹۲ کیلوگرم اعلام کرده بود، اما UWW از مصاف قهرمان وزن ۹۲ کیلوگرم جهان با کایل اسنایدر قهرمان وزن ۹۷ کیلوگرم جهان خبر داده بود.
کامران قاسم‌پوری که در این دو سال در شرایطی قهرمان ۹۲ کیلوگرم جهان شده که از حریفانش به‌لحاظ وزنی سبک‌تر بوده است و وزن طبیعی بدنش مناسب ۸۶ کیلوگرم است، در مصاف با کایل اسنایدر آن هم در مسابقه‌ای که دو کیلوگرم ارفاق وزن داشت، ۵‌ـ‌صفر مغلوب اسنایدری شد که از نظر قدرت بدنی شرایط فوق‌العاده‌ای دارد، به این ترتیب تیم آمریکا با رسیدن به ششمین برد تیمی، قهرمان جام جهانی شد.
وزن ۱۲۵ کیلوگرم: امیررضا معصومی قهرمان نوجوانان، جوانان و امید‌های جهان در مصافی تشریفاتی با هایدن زیلمر، (درحالی که پیروزی آمریکایی‌ها پیش از این قطعی شده بود) بار دیگر توانست برتری خود نسبت به حریف را به رخ بکشد و با نتیجه ۶‌ـ‌یک این کشتی را به‌سود خود تمام کرد تا تیم آمریکا با نتیجه ۶‌ـ‌۴ فینال جام جهانی را به‌سود خود تمام کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->